Sugen på ett hus utomlands

En av mina vänner kom nyss hem från Mallorca och berättade att de minsann har varit i kontakt med en mäklare Mallorca och att det lutar åt att de ska köpa ett hus där. Jag kan säga att jag blev ju lite avundsjuk på detta! Jag har ju länge haft suget att dra utomlands och bo där, i alla fall på halvtid. Jag har inte direkt haft en plan på hur, eller var, men nu när min kompis pratar hus på Mallorca, så kanske det vore nåt? Kanske man kan bli grannar.

Halvtid räcker nog

Om man köper hus på Mallorca genom mäklare, så innbär det ju att man har ett ställe att åka till, när man vill. Det är bara ta flyget ner när man känner för det. Att bo utomlands året om är väl något jag kan tänka mig när jag blir äldre, men just nu, så skulle det nog räcka att bo halva året. Då under vintern. Missar hellre den årstiden än vad jag missar den svenska sommaren. En svensk sommar är ju ändå en svensk sommar, eller hur?

Kolla läget

Kanske man ska åka ner och prata med en mäklare Mallorca bara för att kolla läget jag med. Det är ju inte fel att i alla fall kolla av utbudet av vad det finns för bostäder och vad det kostar och vad man ska tänka på och sånt. Så det låter som en bra plan, tycker ni inte?

19 Jun 2018