Smarta batteriladdare

Något som kan vara bra att ha hemma, det är laddare till batterier. En bra laddare är CTEK batteriladdare. Den är bra att ha för ditt fordon. Att ett bilbatteri inte startar är ju inte så kul och då kan det vara lämpligt att ha en bra laddare för att ladda upp det igen.  CTEK-laddare är designade för att ladda ett batteri till 100 %. När det är gjort, så går den över på så kallad underhållsladdning.

När du ska köpa en CTEK batteriladdare så se till att välja ett som passar ditt batteris storlek. Tar du en för liten så laddar det för sakta och tar du en för stor så kan det påverka på det vis att batteriet inte laddas på rätt sätt.

En annan bra laddare för bilbatteri

En annan variant av bra billaddare är NOCO batteriladdare. NOCO är ett bra företag som grundades redan 1914. De  tillverkar batteriladdare, startboosters, solpaneler samt ett brett sortiment av batteriprodukter och tillbehör. En laddare från NOCO är bra för att ladda bilen, så väl som att ladda , husbilen, båten, snöskotern, gräsklipparen och mycket mer. 

Bra produkter

Båda dessa varianter av billaddare de kan du hitta via Verkstads-Experten. Hos dem finns det även mycket annat bra att hitta. De har bland annat bra verktyg för bilar samt att de även har en hel del inom belysning, el, metall, pumpar, tryckluft, tvätt, verkstad och så vidare.

27 Feb 2023