Smidigt satsa på en läsplatta

Är du en person som älskar att läsa en massa böcker när du är på resa? Kanske du tar med dig ett tiotal böcker i resväskan för att kunna ha och läsa i solstolen? Nackdelen är ju att böcker, de väger en hel del. Förvisso kan du ta pocket format, som är lite mindre och lättare, men det allra bästa, det är att satsa på en läsplatta. I en sådan platta kan du ha mängder av böcker, redo att läsas när du vill. Jämför gärna olika modeller på bastitest24.se

Köp en läsplatta

Med en läsplatta kan du ha med bra många fler böcker, utan att det påverkar väskans vikt. Det finns idag många olika modeller att välja på. De har olika stora skärmar, olika batteritid, olika lagringsmöjligheter med mera. En del har så att du kan låna eller köpa böcker att ha i plattan. En del plattor är låsta till en viss tjänst, så fundera på vad det är du behövere och vill ha. I en läsplatta går det även att ändra inställningar så att du kan få större text om du behöver det.

Jämför läsplattor

För att du ska hitta en bra läsplatta som passar dina behov, så kan det vara bra att kolla av vad som finns och jämföra dem mot varandra. Det enklaste är att kolla en jämförelsesajt som bäsitest24, som redan jämfört åt dig. Det blir enklare för dig då att välja vilken av dem du vill köpa.

17 Sep 2021