Smidigt ha en bra pannlampa

En pannlampa är inte fel att ha hemma, för den kan man ha nytta av till lite allt möjligt. Så var det igår för mig. Hade ett par vaktmästare här, som skulle kolla i ett mörkt utrymme. Just där hade jag ingen lampa i taket, så det var ju svårt att se. Hörde att de båda pratade om att nu hade det varit bra med en pannlampa, så som vi bett chefen om. Då plockade jag fram min! Det så att de slapp använda ljuset från mobilen. 

Om du vill satsa på att köpa en pannlampa du med, så kan du jämföra flera modeller på FitnessFrank.se

Hitta en bra pannlampa för dina behov

För att du ska hitta en pannlampa som passar dig, så är det ju bra att fundera på när och var och hur du ska använda den mest. Vill du ha den med ut då du löptränar, ute och går med hunden eller som extra ljus för att se bra i garaget? Att ha rätt ljusstyrka för det du ska göra är ju rätt lämpligt. Sedan kan även ljusspridningen spela en del roll.

Hur pannlampan sitter på dig är även det viktigt, särskilt om du ska ha på dig den under längre stunder. Är den obekväm är risken att den bara blir liggande. En annan viktig aspekt är batteritid. Det är ju bra om den inte slocknar allt för snart efter du börjat använda den!

18 Jan 2022