Ska du skaffa glasögon?

Ibland är det så att man måste skaffa glasögon, för att man har fått en sämre syn. Det kan även vara så att man behöver köpa nya glasögon, för att de man har, de har slitna eller så har de helt gått ur modet och är omoderna. Idag finns det så mycket att välja på att det inte längre är så lätt att köpa nya glasögonbågar och glas. När du köper nya glasögon är det viktigt att tänka igenom hur du ska använda dem. Det är bra att välja bågar som passar din ansiktsform men de måste även passa glaset som ska sitta i dem. 

Du som har en rund ansiktsform passar bäst i glasögonbågar med kantig form. Är det så att du har en kantigare ansiktsform så passar du bättre i runda bågar. Ovalt ansikte passar i båda dessa bågar. Du som har triangelformat eller hjärtformat ansikte bör välja en smal båge med oval form.

Var hittar man snygga glasögon?

Många tror att man måste köpa glasögon hos sin optiker, men så är det inte. Du kan köpa dem var du vill.  Det är ett smart val att köpa glasögon online, då du kan hitta billiga glasögon. Hos Extra Optical finns det till exempel många snygga glasögon att välja mellan. Ta hem ett par olika bågar ett par dagar och testa dig fram vilka du känner dig mest bekväm med och som passar dig allra bäst. 

28 Jul 2019