Övervakade begagnade bilar

När det är vinter är det skönt att ha en bil. Framför allt när det är mörkt, kallt och trist ute, då är det skönt att kunna sätta sig i en varm och skön bil. Även om fönsterrutorna måste skrapas, är en bil det mest bekväma sättet att färdas på. Speciellt om bilen har fyrhjulsdrift som den japanska bilen Subaru. Även andra asiatiska bilar som Hyundai och Honda.

Begagnade bilar i Västerås

Bor du i Västerås kan du alltid besöka Nyströms Bilar där de har begagnade bilar i Västerås. Där kan du även hitta andra begagnade bilar, inte bara japanska eller koreanska sådana. Där kan du även få den service som du behöver för din bil, oberoende bilmärke. Det finns även en mängd bra sidor med nätet med en mängd olika bilmärken. Du kan hitta miljöbilar som körs i vätgas, el och som hybridbilar. Subaru har till exempel två nya miljöbilar på den svenska marknaden: Subaru Legacy Boxer-CNG och Subaru Outback 2014 Boxer-CNG. SUBARU Boxer-CNG är Världens första 4-hjulsdrivna gasbilar. Körs de på ren biogas blir koldioxidutsläppen så låga som 28,6 g/km.

Fler asiatiska och miljövänliga bilar

Hyundai har utvecklat vätgasteknik på sina bilar då de har tagit fram en modell med bränslecellsbilen Hyundai som endast släpper ut vattenånga. I januari 2013 rullade den första serietillverkade bilen av bandet i fabriken i Sydkorea och ett stort antal modeller testades och utvärderades av företag runt om i världen. Tre av dem finns i Sverige, och har testats och utvärderats av bland andra Region Skåne.

8 Dec 2017