Njut av ert bröllop

Det som är så härligt med bröllop är att man får göra som man vill med dem. Det finns egentligen inga direkta måsten. Ni kan ha ett traditionellt bröllop i kyrkan eller ha ett ute i det fria. Vill ni ha det i Skåne så kan ni göra det. Där finns det en fin gård att använda. För mer information om den, kolla länken. Det som alla flesta bröllop dock har gemensamt, är att man bör planera dem. Det så att ni får den dagen ni alltid har drömt om.

Sätt en budget

Oavsett typ av bröllop så kostar det ju alltid pengar. Sätt upp en budget med hur mycket pengar max ni kan använda er av. Sedan fördela det på allt ni vill ha med. Det ni måste lägga pengar på är ju allt från kläder, ringar, mat till lokal, blommor, musik med mera.

Följ en checklista

Ni kan så klart skriva en egen checklista, men för att inte glömma saker så finns det sådana på nätet att kolla in. De listorna är inte måste att följa slaviskt. Ta ut det av desa listor ni vill ha, strunta i resten.

Om ni ser till att planera er dag i förväg så gör det att när dagen väl kommer så kan ni bara slappna av och njuta och bli man och fru, eller äkta partners. Sedan börjar livet som gifta och där kommer det andra saker som ni får möta tillsammans.

31 Jan 2019