En slags frihet

Om man vill undvika att känna sig övervakad, då är det bara att sätta sig på cykeln och trampa iväg. Just att cykla tycker jag är en form av frihet. I yngre dagar cyklade jag jämt, var jag än skulle, då var det inte så mycket att åka bil. Inte som idag. Det är lite synd, man borde ut och cykla ännu mer än vad man gör. Men det är klart, då gäller det att ha en bra cykel att använda sig av.

Investera i en ny cykel?

Jag har bra länge funderat på att köpa en ny cykel, men inte vetat vad jag vill ha. När jag var ung var det en bockstyre som gällde, inte för att det var bekvämt att cykla, men det var fräckt! Sen efter det så blev det en tantcykel eller vad man ska säga. Just nu har jag inte någon cykel alls. Så har börjat kolla lite. Såg elcyklar på elcykelpunkten.se, det kanske kunde vara något? Jag har inte testat en sån innan, men vad jag fattar det som så har den en motor, som man kan koppla in när man vill. Den går på batteri så att man ska bara behöva ladda den då och då.

Får fundera lite

Jag ska se om jag inte kan åka och testa en elcykel, så kanske det får bli en sån. Men som sagt, måste känna efter om den är bekväm att cykla innan jag köper!

 

22 May 2018