Campa på campingplats eller ute i det fria?

Campinglivet, det är det många som gärna ägnar sig åt. En del föredrar att åka till en campingplats och vara på, andra föredrar att ställa upp sig där det är fint. Om du är en person som ofta campar med husbilen på platser utan el, då kan det vara bra att ha med dig en inverter. Den kan kopplas till batteriet i bilen för att ge dig den ström du behöver. Det finns en bra med 2000w, som ger nästan lika mycket ström som i ett vanligt eluttag hemma. Den kan du hitta på www.inverterbutiken.se.  På campingplatser finns det ju ofta eluttag, men det är inte fel att ha med en sådan även om du stannar till där.

Hur vill du campa?

Att campa, det betyder så olika beroende på vem man talar med. En del tänker direkt på att det handlar om att tälta, andra är inne på att det har med husvagn eller husbil att göra. Grejen är att camping, det är helt enkelt en form av turism som sker med tält, husvagn, husbil, stugby eller liknande. Camping är faktiskt Sveriges näst vanligaste kommersiella boendeform för turism och står för cirka en tredjedel av alla gästnätter.

En del föredrar att åka till flera olika platser för att campa, medan andra har så kallad säsongsplats på en enda campingplats.  Det finns ju många bra campingplatser att välja på idag, så du bestämmer själv om du vill besöka bara en eller flera!

24 Jan 2022