Behöver du mer personal?

Är det så att du har behov av att anställa fler personer till ditt företag? Då är det ju en bra rekrytering du har behov av. Detta kan du så klart göra själv, men det kan vara en fördel att få hjälp med det. Du som behöver göra en rekrytering i Malmö, du kan med fördel vända dig till SkillU. DDe kan ta hand om alla de viktiga delarna i denna process. Just att ta fram en kravprofil, skriva annons, hitta kandidater, göra intervjuer samt urval, det tar ju ofta sin lilla tid. Så det kan vara skönt att slippa göra det på egen hand. 

Olika sätt att hitta personal på

En rekrytering är bra att göra om du vill fastanställa ny persona. Men ska du bara ha extra personal vid behov, som vid arbetstoppar, då kan det vara bra att istället satsa på bemanning. Då hyr du in personal ibland bara. Ofta kan du senare välja att anställa med om det visar sig du behöver dem oftare eller att de är riktigt duktiga på jobbet.

Att hitta bra personal som passar in, det är ju ofta av största vikt. Så att rekryterera via ett rekryteringsföretag är oftast det bästa sättet. De kan se till att rätt personer tas fram, som antagligen kommer passa in hos dig. Du bör dock vara med under intervjuerna, för att få en bra uppfattning om de sökande och kan vara med och välja. 

18 Mar 2022