Behöver bilen lagas?

En bil som behöver lagas kan bli en dyr historia. Det är bra att sköta om bilen, så att den inte rasar. Det kan vara smart att till exempel köpa dieseltillsats eller additiver med mera. Är det ändå så att bilen gått sönder, så går det att laga den, billigare, om du har tid och energi att söka efter rätt sorts produkter med mera. Det kan löna sig att leta efter reservdelar på nätet till exempel. Lampor är något som ofta kostar mindre utomlands. Lampor och lykthus blir allt mer komplicerade och därmed också allt dyrare, men om man letar efter reservdelar från utlandet kan man komma undan mycket billigare.

Laga bilen lite billigare

Har du en vanlig bil som en Volvo så finns det oftast verkstäder som specialiserat sig på just ditt problem. Det är inte ett måste att gå till Volvo själva. Fler tips på hur du lagar bilen billigare kan du läsa i denna artikel på Expressen. Det går som sagt även att köpa hem egna saker, från Wynn's, som erbjuder en hel del bra saker för bilen. De har bilvårdsprodukter och tillsatser.

Glöm inte byta olja på bilen

Det är förvånansvärt många som inte vet hur man kollar oljan på bilen. Det är bra att göra det! Rätt oljenivå är viktigt för att motorn i din bil ska må bra och inte slitas i förtid. Hur du gör kan du läsa om i denna artikel på bytbil. 

8 Mar 2019