När telefonen går sönder

Hur noga man än övervakar sin telefon, så kan det gå så illa att man råkar tappa den och det blir en sprucken skärm. Det är ganska vanligt att det sker med dagens telefoner. Förr när man hade en mobiltelefon, så var de så kraftiga så att de gick sällan sönder om man tappade dem i golvet. De smartphones som finns idag är mycket känsligare. De går lätt sönder och bör skyddas med mobilskal eller liknande.

När olyckan varit framme

Är det så att du har tappat telefonen och det har gått sönder i skärmen så går det som tur att laga. Det är alltså inte så att du måste köpa en ny varje gång. Tur är väl det med tanke på vad en iPhone eller annan smartphone ändå kostar att köpa. Genom att lämna in lagning iPhone Eskilstuna så kan du på ett  par dagar få din telefon hel igen. Det kostar mindre att laga iPhone än att köpa en helt ny.

Skydda din telefon

Oavsett om du tappat din telefon och lagat den, eller vill skydda den från just detta ska ske första gången, så är det bra att skaffa ett skal till den. Det finns även mobilfodral att stoppa dem i. Det ger dig en bättre övervakning av din telefon och den ligger mer skyddat på det viset. Det finns mängder av skal och fodral att köpa på nätet som passar en mängd olika modeller av telefoner. Det oavsett om det är en iPhone eller annan smartphone.

15 jan 2018